Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
For The Sake Of The Song. Hannah White
Datum: 2020-09-18

FOR THE SAKE OF THE SONG rullar på med oförminskad styrka. En konsertserie, på grund av omständigheterna just nu livestreamad, som hyllar låtskriveriet. Söndag 20 september presenterar vi med glädje och stolthet den brittiska singer/songwritern Hannah White.

Gå till Rootsy Musics Facebook, kl 20.00

Hannah White gjorde sig ett namn på den brittiska americana-scenen när hon gav ut albumet ”Elephant Eye” 2018. Två år och mängder av spelningar ser Hannah White ut att vara redo för det stora genombrottet, både på hemmaplan och internationellt. Nya plattan Hannah White & The Nordic Connections släpptes i juni och har fått ett strålande mottagande. Den nordiska kopplingen är att plattan spelades in i Bergen med norska musiker. Ett samarbete som lyfte Hannah ytterligare en nivå som sångerska och artist.

Hannah Whites timing är dock inte den bästa. Hon släppte sitt album mitt i värsta pandemin och samtidigt passade hon på att bryta handleden. Men nu är hon dessbättre återställd och det ska bli ett nöje att möta Hannah White och maken Keiron Marshall i en ny episod i maraton-serien For The Sake of the Song.

Läs mer om White, Hannah


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.