Rootsy logo  
Rootsy logo

Lyden av Muscle Shoals er her fortsatt
Datum: 2011-11-03

Det er som seg hør og bør at Arthur Alexander (bildet) åpner den nye antologien fra Kent, »The Fame Studios Story: 1961-1973-Home of the Muscle Shoals Sound«.

Settet er å betrakte som oppfølger til den fantastiske 2008-utgivelsen »Take me to the River: A Southern Soul Story 1961-1977« (også Kent).

Her er innholdet på de tre CDene:

01You Better Move On - Arthur Alexander
02Laugh It Off - The Tams
03Night Rumble - The Mark 5
04Everybody - Tommy Roe
05I Hope They Get Their Eyes Full - Arthur Alexander
06Steal Away - Jimmy Hughes
07Let Them Talk - Dan Penn
08Hold What You´ve Got - Joe Tex
09A Man Is A Mean, Mean Thing (Alternate Take) - Barbara Perry
10Fortune Teller - The Del-Rays
11Funny Style - Bobby Marchan
12Almost Persuaded - June Conquest
13Too Much - The Entertainers
14Keep On Talking - James Barnett
15Searching For My Love - Bobby Moore & The Rhythm Aces
16Wish You Didn´t Have To Go - Spooner & The Spoons
17Let´s Do It Over - Joe Simon
18Neighbor, Neighbor - Jimmy Hughes
19Feed The Flame - Billy Young
20I´m Your Puppet - James & Bobby Purify
21I Can´t Stop (No, No, No) - Arthur Conley
22Gonna Make You Say Yeah - Terry Woodford
23Two In The Morning - Spooner´s Crowd
24Why Not Tonight - James Gilreath
25Land Of 1000 Dances - Wilson Pickett

01You Left The Water Running - Otis Redding
02A Shot Of Rhythm & Blues - Clyde McPhatter
03Slippin´ Around With You - Art Freeman
04Without A Woman - Kip Anderson
05Sweet Soul Music - Arthur Conley
06Thread The Needle - Unedited Version - Clarence & Calvin
07I Never Loved A Man (The Way I Love You) - Aretha Franklin
08Miss You So - Ted Taylor
09You Put Something On Me - Don Covay & The Good Timers
10Tell Mama - Etta James
11Keep Your Cool - Terry & The Chain Reaction
12Don´t Make Me Hate Loving You - Jeanie Greene
13Cheater Man - Irma Thomas
14Everytime - Linda Carr
15I Stayed Away Too Long - The Wallace Brothers
16As Long As I Got You - Laura Lee
17Don´t Lose Your Good Thing - The Blues Busters
18Slip Away (Demo) - Clarence Carter
19Do Right Woman, Do Right Man - Otis Clay
20Once In A While (Is Better Than Never At All) - Spencer Wiggins
21Thief In The Night - Ben & Spence
22Take Me Just As I Am - Mitty Collier
23Why Don´t You Try Me - Maurice & Mac
24Search Your Heart - George Jackson
25Ten Miles High - David & The Giants

01Lady In The Rain - Lowell Fulson
02Hey Jude - Wilson Pickett
03Another Man´s Woman, Another Woman´s Man - Unknown Female
04Snatchin´ It Back - Clarence Carter
05I Got You Babe - Etta James
06Wanted: Lover (No Experience Necessary) - James Govan
07Find ´em, Fool ´em And Forget ´em - George Jackson
08I´m Just A Prisoner (Of Your Good Lovin´) - Candi Staton
09Grits And Gravy - The Fame Gang
10One Bad Apple - The Osmonds
11Take Me Back - Brothers Unlimited
12I´d Rather Go Blind - Spencer Wiggins
13Walk A Mile In My Shoes - Willie Hightower
14Patches - Clarence Carter
15Fancy - Bobbie Gentry
16Double Lovin´ - George Jackson
17Greenwood, Mississippi - Little Richard
18What Color Is Love - Roscoe Robinson
19Bring It On Home To Me - Lou Rawls
20I Can´t Let You Break My Heart - Bettye Swann
21Back Road Into Town - Willie Hightower
22The Thanks I Get For Lovin´ You - Candi Staton
23Get Involved - George Soule
24Put On Your Shoes And Walk - Clarence Carter
25You Better Move On - Travis Wammack

Läs mer om Alexander, Arthur

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.