Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Lancaster Orchestra Manifest-nominerade
Datum: 2007-01-10

The Lancaster Orchestras album »Never cried once when I could have« har nominerats för Manifest-priset 2007 i klassen »Visa/Singer/Songwriter«.

Övriga nominerade i klassen är Andreas Mattsson, Britta Persson, Loney, dear och Nina Ramsby & Martin Hederos.

Vem som får priset avslöjas på Manifest-galan på Nalen i Stokholm den 9 februari.

Manifest har skapats för att uppmärksamma och premiera artister kontrakterade på oberoende skivbolag. Galan är öppen för allmänheten och bjuder på DJs, prisutdelning och livemusik. Galan arrangeras av Fritz’s Corner och SOM.

Manifest delar ut priser i 11 olika kategorier. Jurygrupperna består av press och radiojournalister samt arrangörer. Årets nykomling väljs av Sveriges Studentradiostationer och årets liveartist av ett antal av Sveriges mest meriterade arrangörer. Kategorin DIGFI-priset/årets osignade väljs av en jury som Digfi/SAMI ställer samman.

För att bli nominerad till Manifest 2007 ska man ha släppt material motsvarade ett album under perioden 1 december 2005 till sista december 2006. Materialet skall vara tillgängligt i Sverige genom någon distributör och ha släppts på ett oberoende bolag som inte ägs av ett majorbolag. Artisten skall vara bosatt eller huvudsakligen verksam i Sverige.

Läs mer om Lancaster Orchestra, The


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.