The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Bonafide
Doing The Pretty
(Rootsy.nu)

Pris: 10 SEK

OBS! Om du vill köpa låten, klicka på »Köp digitalt«, inte på »Lägg i varukorgen«.

BONAFIDE är äntligen tillbaka med första singeln från sin kommande, tredje fullängdare!

Hyllade av bla anrika Classic Rock Magazine och Metal Hammer som ett av Skandinaviens i särklass intressantaste och bästa band!

“Doing the Pretty” är en snabb, ”tyken” Rocker med enorm energi.

BONAFIDE´s tredje fulländare släpps via Rootsy i augusti.

BONAFIDE spelar på klubbar och festivaler (bla Sweden Rock Festival) i Skandinavien och Storbritannien hela sommaren, och åker på Europaturné i höst!

Bonafide bildades av Pontus Snibb i Malmö 2006. Efter debutsläppet i oktober 2007 turnerade bandet med bla Deep Purple och The Quireboys och fick genast rykte om sig som ett röjigt klassiskt rockband med fötterna djupt begravda i den klassiska rocken. Bandet består i övrigt av Mikael Fässberg, gitarr, Niklas Matsson, trummor, och Martin Ekelund, bas.

Bonafide har efter släppet av sin andra hyllade fullängdare, den Chips Kiesbye producerade ”Something´s dripping”, etablerat sig som ett av landets bästa liveakter. En sex veckor lång europaturné under vintern 2009, och ett stadigt turnerande på festivaler och klubbar under 2010 satte bandet på kartan även utomlands.

”Somethings dripping” nådde svenska albumlistans 16:e plats, och man fick en Förtsaplacering på Svenska MidPricelistan med EP´n ”Fill your head with Rock: Old, new, Tried & True” våren 2011.

EP´n följdes av ännu en omfattande europaturné, och i höstas fick BONAFIDE en mindre hit i Storbritannien med låten »Fill Your Head With Rock«, som gick varm på bl a Planet Rock Radio. I december 2011 åkte Bonafide på en 14 dagar lång turné i England, Skottland och Wales med såväl festivaler och många utsålda klubbar, bl a legendariska Islington O2 Academy.

1. Doing The Pretty

Andra album av Bonafide:
Too Fired Up
Ultimate Rebel


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.