Rootsy logo  
Rootsy logo
Lägg till en Lost in the Blåst

Obeservera att allt som skickas in läggs i en kö för manuell bedömning och kommer inte att visas omedelbart. Vi garanterar inte att inskickade bidrag visas på sidan. Vill du dela med dig utan väntetid rekommenderar vi varmt Forumet.

Album: Albumets titel. Inte längre än 150 bokstäver
Artist: Välj i första hand en existerande artist. Finns ingen passande skriv in ett nytt namn i formen eftenamn, förnamn alt. bandnamn, the i rutan under listan.
Label: Labelns namn. Inte längre än 100 bokstäver
text: Recensionens text. Inga begränsningar gällande längd. För att få fetstil: sätt [b] runt orden[/b] (glöm inte snedsträcket i avslutaren). För att få kursiv stil: sätt [i] runt orden[/i] (glöm inte snedsträcket i avslutaren). De här "märkena" kommer inte att synas i texten. För att skriva en länk skriver man till exempel [http://www.rootsy.nu/] vilket ger www.rootsy.nu. Du måste ange http:// för att sidan ska förstå att det är en länk.
Skribent:
E-mail:
Bild: Bild till albumet. Filen får inte vara större än 1 MB. Bilden kommer att bli 200 pixlar bred, så om bilden är mindre än ca 150 pixlar i orginal så kommer resultatet att bli mycket dåligt. Formatet måste vara .jpg.

 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.