Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Andi med bruten tumme
Datum: 2006-03-02

Det kanske inte är mycket till nyhet, men vi kan inte undanhålla er denna historia om det hårda rock 'n' roll-livet. På väg ut från krogen i tisdags halkade Andi Almqvist på den isiga trappen, föll handlöst men kom mirakulöst undan utan allvarliga skador. Förutom att vänster tumme pekade åt fel håll. Efter en natt på akuten kom han hem med gips upp till armbågen. Problemet var nu bara att Andi och kollegan Richard Lindgren hade åtagit sig att vara förband till Levellers på KB på onsdagkvällen. De bestämde att gigget skulle genomföras men att Andi fick låta bli att spela gitarr och i stället koncentrera sig på sången.

När det var dags att bege sig till KB föll snön tungt och vinterjackan skulle på. Men gipset var i vägen. Så enda lösningen var att ta fram stora saxen och klippa upp, nej inte ärmen utan gipset. Väl framme vid KB fick Andi trots allt en gitarr i handen och konstaterade att om han höll på ett annat sätt och undvek vissa ackord skulle det kanske gå ändå.

Andi genomförde spelningen med den äran och hade det inte varit för några kommentarer från Richard hade ingen i publiken anat att han gjorde det med bruten tumme.

Snacka om att vara hängiven musiker!

Läs mer om Almqvist, Andi


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.