Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Andi med bruten tumme
Datum: 2006-03-02

Det kanske inte Àr mycket till nyhet, men vi kan inte undanhÄlla er denna historia om det hÄrda rock 'n' roll-livet. PÄ vÀg ut frÄn krogen i tisdags halkade Andi Almqvist pÄ den isiga trappen, föll handlöst men kom mirakulöst undan utan allvarliga skador. Förutom att vÀnster tumme pekade Ät fel hÄll. Efter en natt pÄ akuten kom han hem med gips upp till armbÄgen. Problemet var nu bara att Andi och kollegan Richard Lindgren hade Ätagit sig att vara förband till Levellers pÄ KB pÄ onsdagkvÀllen. De bestÀmde att gigget skulle genomföras men att Andi fick lÄta bli att spela gitarr och i stÀllet koncentrera sig pÄ sÄngen.

NÀr det var dags att bege sig till KB föll snön tungt och vinterjackan skulle pÄ. Men gipset var i vÀgen. SÄ enda lösningen var att ta fram stora saxen och klippa upp, nej inte Àrmen utan gipset. VÀl framme vid KB fick Andi trots allt en gitarr i handen och konstaterade att om han höll pÄ ett annat sÀtt och undvek vissa ackord skulle det kanske gÄ ÀndÄ.

Andi genomförde spelningen med den Àran och hade det inte varit för nÄgra kommentarer frÄn Richard hade ingen i publiken anat att han gjorde det med bruten tumme.

Snacka om att vara hÀngiven musiker!

Läs mer om Almqvist, Andi


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida Àr designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.