Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
En Hyllning Till Magnus Lindberg
Datum: 2021-08-24

Hemifrån, Paraply Records och Border Music kommer att vara behjälpliga med att ge ut »Dom Som Aldrig Ger Upp : En Hyllning Till Magnus Lindberg«, en hyllningsplatta till låtskrivaren och sångaren som gick bort alldeles för tidigt i februari 2019.

Ett stort antal välrenommerade artister har tolkat Magnus fina låtskatt och satt sin egen prägel på de fantastiska låtarna. Bland de medverkande finns Louise Hoffsten, Dan Hylander, Staffan Hellstrand, Peter LeMarc, Plura, Mauro Scocco, Lars Winnerbäck och Sophie Zelmani plus flera andra mycket fina namn.

Plattan är sammanställd och producerad av Kjell Andersson, Dan Hylander, Larissa Aggerborg Lindberg och Basse Wickman, och kommer att släppas både digitalt och fysiskt.

Det som saknas i nuläget är finansiering att sjösätta detta spännande projekt, därför har Magnus kollegor och vänner startat en crowdfunding-kampanj på Go Fund Me.

Vill Du höra denna platta, och känner att Du har en slant över, gå till GoFundMe, och skänk vad Du kan.

Läs mer om Lindberg, Magnus


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.