Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Richard Smitt till Rootsy Summer Fest - återbud från Malin Pettersen
Datum: 2021-08-12

De norska corona-restriktionerna har skärpts och på grund av det har tyvärr Malin Pettersen tvingats lämna ett sent återbud. Men vi är glada och stolta att berätta att vi hittat en utmärkt ersättare: Richard Smitt!

Vi hörde först talas om Richard Smitt som låtskrivare och sångare i punkblues-trion We Met Tomorrow. När den internationella storsatsningen som var på gång gick i stå, sprack We Met Tomorrow och Richard inledde en lovande solokarriär. En fin EP släpptes och ett aldrig utgivet album spelades in i Nashville med Rayland Baxter som producent. Parallellt hade Richard ännu större framgångar som låtskrivare. Eller vad sägs om All For Love med Tungevaag & Raaban (och Richard som sångare), som kom 2018 och nu har över 120 miljoner streams? Men när förfrågningar och anbud började hagla bestämde sig Richard för att lägga av med musiken. Han kände sig inte bekväm i hitfabriken och valde att utbilda sig istället och bara skriva låtar helt för eget bruk hemma i vardagsrummet. På Rootsy Summer Fest 2021 gör Richard Smitt sitt första offentliga framträdande sedan 2018. Hjärtligt välkommen tillbaka!

Läs mer om Smitt, Richard


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.