Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Specialleverans från Los Lobos
Datum: 2021-05-05

Los Lobos är på något sätt det ultimata Los Angeles-bandet. Under snart femtio år tid har Los Lobos inte bara speglat LAs musikaliska eklektiska musikscen. De har i högsta grad bidragit till att skapa den. Med osviklig känsla, en aldrig sinande nyfíkenhet och gediget musikaliskt kunnande har de utforskat och integrerat rock ’n’ roll och rhythm & blues, surf och soul, mariachi och norteña, punk och country i sitt sound. De har aldrig fastnat, aldrig stått stilla, alltid utvecklats och hela tiden haft ett alldeles eget uttryck.

Los Lobos nya album ”Native Sons” (release 30 juli) är en ömsint hyllning till hemstaden Los Angeles. Titelspåret är plattans enda nyskrivna låt, övriga låtar är favoritlåtar av LA-baserade artister som Buffalo Springfield, The Blasters, Beach Boys och Jackson Browne.

Idag släpps två låtar som ett första smakprov.

Spotify

”Love Special Delivery” var en hit för Thee Midniters, ett East LA-garage band och ett av de första Chicano-banden som nådde en nationell publik .

“Sail On, Sailor” är en snygg nytolkning av en Beach Boys-låt från tidigt sjuttiotal.

Läs mer om Los Lobos


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.