Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Singelpremiär: Svante Sjöblom - Let There Be Light
Datum: 2021-03-19

Svante Sjöbloms nya singel »Let There Be Light« är en innerlig, vacker och upplyftande önskan om ljusare tider. Bort med vintermörker, virus och skit - Let there be light!

Bandcamp

Som om han vore en oäkta son till Ry Cooder väver Svante Sjöblom samman all musik han spelat och lyssnat på sedan skivdebuten 2008. »Let There Be Light« bjuder på en självklar och alldeles underbar blandning av blues, soul, gospel, folk och till och med lite jazz. Med oöverträffad känsla och kunnighet skapar Svante och hans medmusikanter musik som känns egen och välbekant, nutida och traditionell på samma gång.

Spotify

»Let There Be Light« är det första smakprovet från Svante Sjöbloms andra soloplatta. Tillsammans med producenten Magnus Nörrenberg är Svante i full gång med att skriva låtar och spela in.

Med tanke på att första soloplattan kom 2008 har vi lärt oss en sak - Svante Sjöblom är en man som skyndar långsamt. Förhoppningsvis är plattan färdiginspelad och redo för release nästa vinter.

Läs mer om Sjöblom, Svante


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.