Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Singel/video-premiär: Jesper Lindell - Keep On Keeping On
Datum: 2020-08-28

Jesper Lindells nya singel »Keep On Keeping On« är en soul-injektion som helt enkelt är oemotståndlig. En låt som känns så alldeles självklar och som går direkt in i själ och hjärta. Soundet är tidlöst och nutida på samma gång och blir ytterligare ett bevis på Jesper Lindells fantastiska förmåga att skapa ny fräsch musik som är djupt rotad i tradition.

Youtube

Jesper Lindells debutalbum »Everyday Dreams« från 2019 fick strålande recensioner och flera av låtarna spelades flitigt på P4. Albumet släpptes även internationellt av coola amerikanska labeln Alive Natural Sounds.

Spotify

Våren och sommaren 2020 var en omfattande turné med närmare 50 spelningar inplanerad, men den satte coronan effektivt stopp för. Det positiva i allt eländet var att Jesper fick mer tid att tillbringa i studion och att det var väl använd tid är »Keep On Keeping On« ett utmärk första bevis för.

Bandcamp

Läs mer om Lindell, Jesper


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.