Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
For the Sake of the Song: Robbie Fulks
Datum: 2020-04-30

Idag är det dags för andra episoden av FOR THE SAKE OF THE SONG, den här gången med engelska Our Man In The Field. Och redan på söndag 3 maj kommer del tre och då med ingen mindre än Robbie Fulks. Alltid kl 20.00 på Rootsy Musics Facebook.

Så här skrev Sydsvenskans Håkan Engström efter Robbie Fulks konsert på Folk å Rock i Malmö: ”Robbie Fulks är alldeles onödigt begåvad: som uttrycksfull sångare med vitt omfång, men också med känsla för subtiliteter; textförfattare som kombinerar insikter med dråplig humor; sångmakare som hittar de självklara melodierna och drar med sig de mer otympliga formuleringarna i ett rappt flöde; gitarrist som med sina spindelfingrar, sannolikt dödligt giftiga, gör de mest häpnadsväckande löpningar längs gitarrhalsen så snart det finns minsta risk att publiken ska bli uttråkad och börja greppa efter facebook-appen.”

Nu är det dags att famla efter just Facebook-appen för på söndag 3 maj möter vi Robbie Fulks i FOR THE SAKE OF THE SONG.

Läs mer om Fulks, Robbie


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.