Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Sthlm Americana och Oslo Americana ställs in
Datum: 2020-04-15

Festivalerna Oslo Americana och Sthlm Americana, som skulle ha hållits den 12 juni i Oslo och den 13-14 juni i Stockholm, har nu båda ställts in som en följd av rådande pandemi och det norska förlängda förbudet mot kulturarrangemang, meddelar arrangören Northern Trail i dag.

Så här låter det norska meddelandet:»Det kommer nok ikke som noen overraskelse, men i forrige uke ble det klart at forbudet mot kulturarrangementer er utvidet frem til 15. juni. Som følge av dette blir det ikke noen Oslo Americana 2020, men i 2021 returnerer vi i enda bedre form.
Vi vil så langt det lar seg gjøre ha med oss alle artistene neste år også. Vi kommer tilbake med eksakte datoer og mer informasjon så fort alt er spikret. Allerede nå er det klart at vi utvider til to dager i 2021!

Dere som allerede har kjøpt billett, vil få tilbud om refundering når vi legger frem planene for neste år. Billetten kan også overføres til 2021, hvordan dette vil fungere i praksis, kommer vi tilbake til.«

Så här låter det svenska meddelandet: »Det här kommer nog inte som en stor överraskning, men vi har in i det sista övervägt alternativen och försökt hitta lösningar för sommaren 2020. Men det har till slut blivit helt tydligt att vi inte kommer kunna genomföra festivalen som tänkt, så härmed måste vi meddela att Sthlm Americana 2020 är inställt.
Däremot så siktar vi framåt, och tar nya tag för att återkomma i ÄN bättre slag juni 2021.
För tillfället arbetar vi hårt med att flytta fram så många artister vi kan till nästa sommar. Vi återkommer med exakta datum, och mer information så fort det är klart.
Köpta biljetter 2020 gäller givetvis 2021.«


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.