Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
OK Star Orchestra säger tack och farväl
Datum: 2020-03-10

Det kom ett tråkigt meddelande från OK Star Orchestra:

Alla stjärnor slocknar förr eller senare. Orsaken till att en stjärna dör är att den inte har tillräckligt med bränsle för att kunna hålla igång, dvs. energin tar slut. När detta inträffar kollapsar stjärnan, och när detta händer släpper den ut en massa energi.

När nu medlemmarna i OK STAR ORCHESTRA bestämt sig för att lägga ner, och det nyligen släppta albumet #6 blir gruppens sista, kan vi väl hoppas på att så är fallet. Alltså att alla medlemmar i orkestern sätter igång nya projekt, arrangemang, spelningar, album, melodier, beats, etc. Att allt helt enkelt bara blir bättre.

Orsaken till att orkestern tackar för sig beror på lite olika saker men mest kanske kommunikation, tid och engagemang. Som tur är känner alla medlemmarna en stark kärlek till musik, och de kommer med all säkerhet kunna höras på ett eller annat sätt även i framtiden.

Vi vill avsluta med ett gigantiskt tack till alla er som lyssnat, dansat och inspirerat oss. Tack! Ses och hörs.

Ok Star Orchestra

Läs mer om OK Star Orchestra


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.