Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
RRR 2017 med North Mississippi Allstars
Datum: 2017-04-06

Det är med glädje och gott självförtroende vi kan basunera ut att vår omtyckta och efterfrågade Rolling Rootsy Revue gör comeback i sommar.

Första band att presenteras för RRR2017 är inga mindre än bröderna Cody och Luther Dickinson och deras voodoblues-outfit NORTH MISSISSIPPI ALLSTARS.

Den av artister och publik så älskade kringresande och cirkusliknande americana-festivalen har genomförts två gånger. Första årgången 2014 bjöd på än då ännu obreakad Jason Isbell. Andra året 2015 bjöd på bl.a. Judah & The Lion som precis nu åker runt och headlinar för utsålda arenor i Nordamerika. RRR är festivalen där man får chansen att uppleva framtidens americana-stjärnor i en perfekt och nära miljö.

Men RRR är också festivalen som visar upp redan starkt etablerade artister inom Americanan. Första årgången bjöd bl.a. på Israel Nash och Willy Clay Band och andra året på Justin Townes Earle och The Handsome Family. Vi har också alltid med en »Dark Horse«. Det är en artist som vi vet få känner till men som vi bara måste få presentera för en större publik. Första året var det Matraca Berg och andra året Rayland Baxter. Båda gjorde stor succé och har efter RRR fått en stor publik i Skandinavien.

Biljetterna till Rolling Rootsy Revue 2017 släpps onsdagen den 12 april kl 11.00 och festivalen landar på följande platser:

2/7 Löderup (Malmö), Solhällan
4/7 Falkenberg, Hvitan
5/7 Göteborg, Pustervik
6/7 Oslo, John Dee
7/7 Stockholm, Kägelbanan
8/7 Uppsala, Katalin And All That Jazz Östra Station

Läs mer om North Mississippi Allstars


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.