Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Fler artister klara för RRR 2015
Datum: 2015-04-22

Så är det äntligen dags att presentera de sista artisterna för andra upplagan av Rolling Rootsy Revue!

The Temperance Movement (UK)

Förra sommaren kunde inte The Temperance Movement komma till RRR även om de så gärna ville. Bandet hade fått det coolaste förbandsgigen av de alla. Samma datum som RRR 2014 gick av stapeln öppnade TTM för The Rolling Stones i Tyskland och delade omklädningsrum med med Mick och Keith. De är förlåtna nu, speciellt som bandet nu späker sig, åker hem till London och packar om efter ett halvårs USA-turné och kommer till oss för att vara med på de tre sista datumen av RRR 2015.

Judah & the Lion (US)

Folk-americana och Pop. Två till synes skilda musikaliska världar möts och sluter fred. Frälsaren går under namnet Judah & The Lion, ett gäng musikaliskt överbegåvade Nashville-slynglar som tar americana-världen med storm just nu. Deras succéturné här i vintras avslutades med att de åkte hem och gjorde stor succé på Lettermans ”Late Show” i USA. Det skapade också mersmak hos de nyförälskade Skandinaviska fansen. Vi är överlyckliga att det minst sagt heta bandet tar sig tid för RRR 2015!

Rayland Baxter (US)

Under ett turnébesök besök av Drew Holcomb & The Neighbours, delade Rootsy kontoret musikupplevelser med Drew. Han berättade om en ung man, bosatt i Nashville - son till legenden Bucky Baxter som, bland andra musikaliska bedrifter, var Bob Dylans pedal steel-gitarrist under 90-talet. Han lovordade denna unge man och spelade ett par låtar. Sedan var vi trollbundna. Denna unge man var Rayland Baxter och han är årets ”Dark Horse” för Rolling Rootsy Revue.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.