Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
RRR 2015 - Första artistsläppet
Datum: 2015-04-07

Så äntligen dags att gå ut med andra upplagan av Rolling Rootsy Revue. RRR 2014 blev en stor succé både publikt och artistiskt.

Ambitionen är för RRR är allt det som sägs ovan. Samt att varje år kunna presentera »de just nu« bästa och hetaste banden och artisterna inom Americanamusiken. Vi tycker vi har lyckats bra igen och skapat de bästa förutsättningarför nya magiska sommarkvällar. Som första artistsläpp presenterar vi stolt:

- Americana musikens just nu hetaste artist. Son till en av Americana musikenspionjärer och orubbliga ikoner Steve Earle och döpt efter faderns mentor ochkanske den största av de alla Townes Van Zandt. Den omåttligt omtyckta, karismatiskaoch genombegåvade Justin Townes Earle! Vi får se honom för första gången någonsin i Skandinavien med fullt band!

- Ett av Americanans sedan lång tid mest omtyckta liveband. Som helt plötsligt,ytterst välförtjänt, på bred front slagit igenom då bandets »Far From Every Road« valdes ut som ledmotiv till den av många ansedd som bästa TV serien genomtiderna - True Detective. Bandet? The Handsome Family så klart!

- Vilket svenskt band har likt sina besläktade amerikanska förebilder kompromisslöst turnerat sig till dels en hängiven och stor fanskara och samtidigt skapat en av de starkaste och tätaste liveshower som finns att uppleva? Vilket svenskt band har precis signat ett jättekontrakt med Warner Music i USA och turnerar just nu på de största scenerna i Europa med megastjärnan Robbie Williams? Vi har lyckats bryta loss tid mitt i storsatsningen med de tre systrarna Bondesson för att vara med på RRR 2015. Välkomna Baskery!

Inom de närmast veckorna släpper vi ett par artister till. Vi lovar att ni inte kommer bli besvikna.

26/6 Gamla Teatern, Östersund
27/6 Katalin, Uppsala
28/6 Mosebacketerrassen, Stockholm
30/6 Hwitan, Falkenberg

Läs mer om Earle, Justin Townes


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.