Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Doug Seegers från Jills veranda kommer till Sverige
Datum: 2014-03-13

Efter den fantastiska respons Doug Seegers fått från TV-tittarna genom sin medverkan i Jills veranda har vi den stora glädjen att meddela att det nu är klart att Doug kommer till Sverige för livespelningar i sommar! Det är Björn Pettersson från Rootsy Live som blir exklusiv bokare och den som även ansvarar för Dougs hela Sverige-vistelse.

”Björn och Rootsy Live känns som det perfekta valet av turnébolag när det kommer till att ta väl hand om Doug och hitta rätt musikscener för honom. Jag är jätteglad över att de är lika entusiastiska över idén att bjuda över honom till Sverige som vi är. Doug har berört många med sin låt Going Down The River och det är underbart att han kommer hit och får dela med sig mer av sin musik och också jobba ihop till en tryggare vardag när han kommer hem. Rootsy kan den här musikscenen!» säger Jill Johnson.

Björn Pettersson på Rootsy Live har sedan länge en mycket fin relation till Jill Johnson och hennes musikbolag Lionheart Music Group som också är engagerade och stöttar upp Doug Seegers framtid i Sverige. «Sussie Holm på Lionheart kontaktade mig och frågade om jag var villig att engarera mig i Doug. Jag blev helt tagen av erbjudandet och sa ja direkt, säger Björn Pettersson, Rootsy Live»

”«Jills veranda» har gett den musik vi älskar och arbetar för mer uppmärksamhet än jag någonsin kunnat tro. Jag har varit överväldigad av programmet. Att sedan Doug Seegers skulle dyka upp är ett mindre mirakel. Doug är en fantastisk sångare och en känslig diamant. Sången «Going Down To The River" är i klass med idag geniförklarade Townes Van Zandt och Gram Parsons finaste stunder. Båda hopplöst förbisedda när de levde men odödliga efter de gått bort. Tack Jill, för att vi får vara med att ge Doug chansen medan han fortfarande är vid liv”, fortsätter Björn Pettersson, Rootsy Live.

Än så länge finns inga datum satta men det har redan kommit in en hel del förfrågningar så det ska inte dröja så länge innan spelställen och datum kan meddelas.

Läs mer om Seegers, Doug


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.