Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Fuck Fake
Datum: 2013-09-05

Det kändes som det var dags för ett statement. Ett positivt sådant. Inget gnäll på sakernas tillstånd utan ett slag för musiken vi älskar. Musik som kommer från ett genuint behov att uttrycka sig och kommunicera. Som känns i kropp och själ. Som skapas av nödvändighet utan anpassning och spekulation. Musik på allvar. F**k Fake.

I höst ger Rootsy ut 15 album (inte bara digitalt utan även på CD och ibland faktiskt vinyl). Med artister vi gillar skarpt och är omåttligt stolta att jobba med. Artister från Sverige, Norge, Kanada och USA som har det gemensamt att de berör, gör skillnad.

RootsyLive gör ett tiotal omfattande turnéer med artister som Israel Nash Gripka, The Temperance Movement, Carrie Rodriguez, Chet O’Keefe, Triple Troubadours III: Slow Fox, Peter Bruntnell & Tommy Womack, Lydia Loveless, Joe Nolan, Mike Farris, Shurman och Bob Woodruff. Artister som berör, gör skillnad. Och de spelar inte bara i storstäderna utan även i metropoler som Avesta, Falkenberg, Skebo, Östersund och Nynäshamn. Musik på allvar. F**k Fake.

Vi firar denna optimistiska/naiva/aningslösa/vansinniga (välj själv) satsning med en samlings-CD som vi skänker till behövande. 18 spår med Rootsy-artister som är aktuella i höst.

Du kan vinna en »F**k Fake«-CD här.

Du kan lyssna på »F**k Fake« online här.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.