Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Johan Örjansson blir Basko Believes
Datum: 2013-05-10

Johan Örjansson byter musikalisk skepnad i samband med en förestående utlandslansering. Han kommer nu att verka under namnet Basco Believes.

Så här skriver Johan själv på sin Facebook-sida:

Jag har under en lång tid längtat efter någon form av förändring. Att helt kompromisslöst göra musik som kommer från hjärtat. Något som tyvärr inte är helt självklart eller enkelt. Efter en ganska lång tids paus från musiken har jag landat i något som känns ärligt och framförallt rätt. Projektet Basko Believes är min förändring.

Det är ett hektiskt år som väntar. Det kommer att bli en internationell release med en samling av utvalda låtar som spelats in och släppts mellan 2007-2012, följt av turnerande utanför Sveriges gränser. Även tolv helt nyskrivna låtar väntar på att få spelas in och kommer att bli Basko Believes andra skiva i ordningen. Den kommer att spelas in i Texas till sommaren och släppas någon gång under första halvan av nästa år.

Läs mer om Örjansson, Johan


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.