Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
LIve at Heart låtskrivarstipendium
Datum: 2012-08-23

6-8 september möter musikbranschen artister, låtskrivare och kreatörer i Örebro på hundratals konserter, seminarier och möten under Live at Heart. Nu instiftar Örebro kommun, Elite Stora Hotellet och Live at Heart ett låtskrivarstipendium för att premiera någon av alla de fantastiska låtskrivare som kommer till Örebro under festivalen.

8 september kommer Live at Hearts låtskrivarstipendium att delas ut för första gången. Det är Örebro kommun och Elite Stora Hotellet som tillsammans med Live at Heart vill ge låtskrivare chansen att skapa i en fin miljö - mitt i centrala Örebro med utsikt över slottet och Svartån.

- Live at Heart handlar om människor, kreativitet och möten, säger Anders Damberg, Live at Heart. Nu vill vi hjälpa låtskrivare genom att instifta ett stipendium som gör att en låtskrivare varje år kan stanna längre i Örebro för att inspireras, skriva musik och testa sina idéer på en riktig publik.

Live at Hearts låtskrivarstipendium kommer bestå av 2-3 veckors boende med helpension på Elite Stora Hotellet med möjligheter att spela på puben The Bishop's Arms.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.