Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Israel Nash Gripka på väg till Skandinavien igen
Datum: 2012-02-07

Israel Nash Gripka kommer tillbaka till Skandinavien för en ny massiv turné som börjar den 27 februari i Trondheim. Efter tre solospelningar i Norge kommer han till Sverige, då med fullt band. Som support har han själv valt ut Johan Örjansson Band från Falkenberg

Israel Nash Gripka slog genom i Sverige i och med turnén i september. En samstämmig kritikerkår upptäckte att Israels ”Barn Doors And Concrete Floors” är ett mästerverk inom sin genre. Recensionerna från turnén var överväldigande och nästan alla av de 17 spelningarna i Sverige och Norge var fullsatta.

Israel kommer den här gången med fullt band. Midlakes McKenzie Smith trummor och Joey McCleggan leadgitarr bildar tillsammans med The Fieros Erin McCleggan bas och Eric Swansson pedalsteel och keyboard ett ungt, talangfullt band.

Johan Örjansson är en väl bevarad hemlighet för nästan alla utanför Falkenberg. Där är Johan hjälte och stjärna. När han själv arrangerade en konsert för 450 personer i Falkhallen i början av året var det utsålt långt i förväg.

Med sig kommer Johan att ha en färsk liveplatta och arbetet med ett nytt studioalbum pågår för fullt.

Läs mer om Nash, Israel


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.