Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
The Harvest och Rootsy i samarbete
Datum: 2011-05-17

Rootsy är glada och stolta att presentera Stockholms-baserade duon The Harvest och deras fem-spårs debut-EP, som släpps den 25 maj!

- ”The Harvest känns som ett värdefullt tillskott bland Rootsys artister . De tar ett lite annorlunda grepp på den folk/blues/americana-musik som hela tiden finns där som bas. De adderar ett visst mått av nordisk melankoli, men det som kanske är mindre väntat är den lätta elegans som präglar musiken. Om stilen lounge-americana överhuvud taget är möjligt, kommer nog The Harvest väldigt nära”.
Håkan Olsson / Rootsy

- ”Jag som manager och The Harvest som grupp är otroligt glada över att ha inlett ett samarbete med vad vi anser vara det ultimata ”hemmet” för musiken som The Harvest ger ut. Vi hoppas att detta ska bli starten på ett fruktbart och framgångsrikt samarbete ihop på en lokal och global nivå”.
Patrik Larsson / Headlock Management

The Harvest är Caroline Ekström och Linus Darland. Debut-EP:n är inspelad i Cosmos Studios och producerad av Ollie Olson (Willy Clay Band, Robyn med flera) och i bandet hittar vi Magnus Olsson (trummor), Richard Lidhamn (bas) och Anders Pettersson (elgitarr & pedal steel).

The Harvest var nyligen i Malaysia på en kort turné inbjudna av svenska ambassaden.

Releasefester:
23 maj Hos Kaj, Hammarby kaj 18, Stockholm, kl 19.00
13 juni Vinylbaren KB, Bergsgatan Malmö, kl 19.00

Läs mer om Harvest, The


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.