Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Rootsy Approved: Will Kimbrough
Datum: 2010-11-09

Rootsy.nu lanserar en ny serie med den aning kaxiga titeln »Rootsy Approved - Introducing Americana Music«. Det handlar alltså om att vi lyfter fram artister som har nått framgång och högsta status i sitt hemland men som den skandinaviska publiken aldrig riktigt fått chansen att bekanta sig med. Först ut i denna serier är Will Kimbrough.

I Sverige är Will Kimbrough främst känd som den där mästergitarristen Rodney Crowell har med sig på turné och som producent av Willy Clay Bands hyllade debut »Rebecca drive« och Annika Fehlings skiva ”Fireflies”. I USA är Will erkänd som en av finaste musiker, låtskrivare, producenter och artister americanan har att erbjuda.

»Rootsy Approved - Introducing Americana Music Vol. 1 - Will Kimbrough« är en minibox xom innehåller senaste plattan »Wings« i sin helhet, en samling med 18 spår som fått titeln »Pieces Of Work: The Best Of Will Kimbrough« och en unik live-CD med sex spår inspelade på Folk Alliance i Memphis i februari 2010.

Läs mer om Kimbrough, Will


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.