Rootsy logo  
Rootsy logo

Ray Davis really got them
Datum: 2010-10-07

Det kommer vel neppe som noen stor overraskelse at Ray Davis, The Kink, har mange venner.

1.november kommer platen »See my Friends« (UMTV/Universal), der Davis lager musikk sammen med venner (og beundrere!).

Her er platas innhold:

01Better Things - with Bruce Springsteen
02Celluloid Heroes - with Jon Bon Jovi & Richie Sambora
03Days / This Time Tomorrow - with Mumford & Sons
04Long Way From Home - with Lucinda Williams & The 88
05You Really Got Me - with Metallica
06Lola - with Paloma Faith
07Waterloo Sunset - with Jackson Browne
08´Til The End Of The Day - with Alex Chilton & The 88
09Dead End Street - with Amy McDonald
10See My Friends - with Spoon
11This Is Where I Belong - with Black Francis
12David Watts - with The 88
13Tired Of Waiting - with Gary Lightbody
14All Day And All Of The Night / Destroyer - with Billy Corgan

Läs mer om Davies, Ray

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.