Rootsy logo  
Rootsy logo

Dollys boks er endelig her
Datum: 2009-10-23

Dolly Partons karriere strekker seg over fem tiår, hun har vunnet syv Grammys og er valgt inn i Country Music Hall of Fame. Men det er først nå Dolly slipper en ordentlig karriere-boks som inneholder innspillinger fra alle selskaper hun har jobbet med.

Boksen, som bare heter »Dolly« (RCA/ Legacy), inneholder hele 99 kutt, inkludert tidligere uutgitte opptak og demoer og slippes 2. november.

her er låtlista:

01Puppy Love
02Girl Left Alone
03Gonna Hurry (As Slow As I Can) (Demo)
04It´s Sure Gonna Hurt
05The Love You Gave
06Nobody But You
07Busy Signal (Single Version)
08Don´t Drop Out (Single Version)
09I´ve Known You All My Life
10Put It Off Until Tomorrow
11Dumb Blonde
12Something Fishy
13I Couldn´t Wait Forever
14I´m Not Worth The Tears
15The Last Thing On My Mind
16False Eyelashes
17The Bridge
18Just Because I´m A Woman
19Holding On To Nothin´
20We´ll Get Ahead Someday
21Jeannie´s Afraid Of The Dark
22In The Good Old Days (When Times Were Bad)
24Evening Shade
25Gypsy, Joe And Me
26My Blue Ridge Mountain Boy

01Just The Way I Am
02Down From Dover
03Everything Is Beautiful (In Its Own Way)
04Daddy Come And Get Me
05Just Someone I Used To Know
06Tomorrow Is Forever
07Daddy Was An Old Time Preacher Man
08Comin´ For To Carry Me Home
09Golden Streets Of Glory
10Mule Skinner Blues (Blue Yodel No. 8)
12Daddy´s Moonshine Still
13The Last One To Touch Me
14Better Move It On Home
15Coat Of Many Colors
16Traveling Man
17My Blue Tears
18Here I Am
19God´s Coloring Book
20Will He Be Waiting
21Touch Your Woman
22Together Always
23Lost Forever In Your Kiss
24My Tennessee Mountain Home
25Eugene Oregon
26What Will Baby Be

02Early Morning Breeze
03I Will Always Love You
04Please Don´t Stop Loving Me
05Love Is Like A Butterfly
06Sacred Memories
07The Bargain Store
08On My Mind Again
09Kentucky Gambler
10The Seeker
11We Used To
12All I Can Do
13Light Of A Clear Blue Morning
14You Are
16It´s All Wrong, But It´s All Right
17Here You Come Again
18Two Doors Down
19Me And Little Andy
21I Really Got The Feeling
22Baby I´m Burnin´
23You´re The Only One
24Sweet Summer Lovin´
25Starting Over Again

01Old Flames Can´t Hold A Candle To You
029 To 5
03But You Know I Love You
04Single Women
05Heartbreak Express
06Do I Ever Cross Your Mind
07Potential New Boyfriend
08Islands In The Stream
09Save The Last Dance For Me
10Tennessee Homesick Blues
11God Won´t Get You
12What A Heartache
13Don´t Call It Love
14Think About Love
15Why´d You Come In Here Lookin´ Like That
16Yellow Roses
17Time For Me To Fly
18He´s Alive
19Rockin´ Years
20Eagle When She Flies
21Silver And Gold

Läs mer om Parton, Dolly

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.