Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Jenny Bohman solodebuterar
Datum: 2009-09-23

Jenny Bohman har en lång karriär som musiker, som sångerska och munspelare extraordinaire i band som Monaco Blues Band och Little Jenny and the Bluebeans. Nu har hon äntligen färdigställt sin första, och i värsta fall också sista, soloplatta.

Inspelningen av ”Coming Home” avslutades i redan förra hösten, men innan den hann ges ut avled producenten, musikern och vännen Thomas Almqvist oväntat. Sorgen förlamade. Utgivningen av skivan stannade upp.

Sommaren 2009 återvände lusten sakta och arbetet med att ge ut ”Coming Home” återupptogs. Strax därefter fick Jenny Bohman beskedet att hon drabbats av en allvarlig sjukdom. Trots det chockartade beskedet och nersatt hälsa bestämde hon sig snabbt att göra allt för att nu få ut plattan.

"Coming Homes släpps den 14 oktober. Dagen innan, alltså den 13 oktober är det releasefest och konsert på Mosebacke i Stockholm. Jenny Bohamn kommer att medverka så mycket hon orkar, men hon kommer att omges av kollegor och vänner som är redo att ta över när orken tryter.

Läs mer om Bohman, Jenny


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.