Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Uppföljare + rockopera från Pontus Snibb
Datum: 2008-10-08

Trots att Pontus Snibb under året turnerat flitigt med sitt rockband Bonafide, har han hunnit med att spela in den efterlängtade uppföljaren till solodebuten »Admiral Street Recordings«. Och med osviklig logik har den fått titeln »Admiral Street Recordings II«.

Om det beror på det flitiga umgänget med Bonafide eller något annat vill vi låta vara osagt, men »Admiral Street Recordings II« är snäppet hårdare och rockigare än föregångaren. Visst är bluesen ständigt närvarande och visst finns här country- och americana-influenser, Men först och främst är detta en platta med rock av klassiskt snitt.

Apropå klassisk rock: Med »Admiral Street Recordings II« följer en bonusskiva med en tiospårs rockopera med namnet »The Musical Journey of Jim & Sam«!

»Admiral Street Recordings II« släpps i samband med Snibbs Rock ´n´ Roll Circus på Victoriateatern i Malmö den 20-22 november.

Läs mer om Snibb, Pontus


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.