Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Rootsy.nu presenterar Yonder
Datum: 2007-03-22

Det är med stolthet vi presenterar Yonder och deras debutalbum med samma namn som kommer den 25 april på Rootsy.nu-etiketten.

Yonder är ett band från Stockholm som skyndar långsamt. Fröet till bandet såddes redan för tio år sedan när munspelaren och sångaren Mats Qwarfordt och gitarristen Christer Lyssarides träffades på en bluesklubb i Stockholm. Men inte förrän 2003 gjorde man slag i saken och bildade Yonder och då hade basisten Björn Lundquist och trummisen Kjell Gustavsson också tillkommit.

Och nu, fyra år senare, är det äntligen dags att skivdebutera med ett album som helt enkelt fått titeln »Yonder«.

Mycket av den musikaliska inspirationen är hämtad från andra sidan Atlanten. Akustisk blues, sydstatsgospel, old time. Men det går också att hitta spår av världsmusik och inte minst svensk tradition.

Du kan provlyssna på samtliga spår och ladda ner/lyssna på singelspåret »I Want To Wake Up With You« i sin helhet på www.rootsy.nu/butik/album.php?id=648

Läs mer om Yonder


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.