Rootsy logo  
Rootsy logo

Nyheter
Annika Fehling på klassisk countrymark
Datum: 2007-01-30

Annika Fehling håller releaseparty för sin nya skiva »Visby,Texas« på klassisk countrymark. Den 20 februari finns hon på Blue Bird Café i Nashville. »Visby, Texas« är inspelad på Gotland tillsammans med den amerikanske sångaren Dana Cooper.

Sedan bär det av till stora Folk Alliance Conference i Memphis, där hon har tre officiella och ett antal inofficiella showcases. Denna konferens samlar singer/songwriters, arrangörer, radiokanaler, skivbolag och förlag från hela världen den 21 - 25 februari.

Efter Memphis-sejouren blir det en två veckor lång Texas-turné . Annika Fehling och Dana Cooper spelar på legendariska klubbar som Anderson Fair i Houston, Gruene Hall i New Braunsfeldt, Bugle Boy i LaGrange och All Good Café i Dallas.

»Visby, Texas« släpps i Europa preliminärt i månadsskiftet mars/april.

Innan det är dags att dra till USA gör Annika flera spelningar på Gotland och två i Stockholm. Den 6 februari gästar hon Debaser DFB (Slussen) tillsammans med Michael Weston King och den 12 februari är det Big Ben som gäller, då tillsammans med Amber Rubarth.

Läs mer om Fehling, Annika


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.