The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Fehling, Annika
Good For You: The Best of Annika Fehling (international edition)
(Rootsy.nu)

Pris: 100 SEK

För två år sedan kom den första upplagan av samlingsplattan »Good For You: The Best of Annika Fehling«. Nu får den lämna plats för den andra upplagan som fokuserar helt engelskspråkigt material med tanke på det spirande internationella intresset för Annikas musik. Men plattan är även högintressant för den svenska publiken.

Här finns två helt nya sånger, båda producerade och inspelade med Tobias Fröberg. Townes van Zandt-covern »Lungs« har fått en klart annorlunda, nordisk twist med nyckelharpa i en framträdande roll. »Muddy Heart« är en nyskriven originallåt som fått ett stämningsfullt arrangemang.

Nya versionen av samlingen bjuder även på en remix av titelspåret »Good For You«. Moe från Breakmecanix (producentteamet bakom bland andra Timbuktu) har fått fria händer med denna livsbejakande slagdänga.

Annika Fehling har alltid många järn i elden. Hon turnerar mycket och har utvecklat Living Room, en singer/songwriter-klubb som hon med framgång driver på Gotland och i Stockholm. Högsta prioritet har dock låtskrivandet, på egen hand eller tillsammans med kolleger över hela världen.

Redan på debutsingeln »Oktoberbarn« (1993) stod det klart att Annika hade talang utöver det vanliga och singeln hamnade till och med på Svensktoppen. En så framgångsrik debut hade de flesta tagit som ett tecken på att man hittat rätt redan från början. Men Annika valde i stället att utmana sig själv och söka nya vägar, musikaliskt och textmässigt.

Under åren som gått har hon gjort jazz, pop, eurovisionsschlager, instrumentalmusik och tonsättningar av Sonja Åkesson. Hon har samarbetat med en lång rad svenska och internationella artister och låtskrivare. Och för varje steg, oavsett riktning, har Annika vuxit ytterligare, för att med senaste plattan etablera sig som en av landets mest personliga och intressanta artister.

1. Good For YouLyssna
2. MegaphoneLyssna
3. Angels in DisguiseLyssna
4. When The Rain Comes Downwith Dana CooperLyssna
5. LungsLyssna
6. LoveLyssna
7. BerlinLyssna
8. Hey YouLyssna
9. Already HomeLyssna
10. Muddy HeartLyssna
11. Live It Upwith Dana CooperLyssna
12. SeamlessLyssna
13. Good For You (Breakmecanix remix)Lyssna

Lyssna på Spotify

Andra album av Fehling, Annika:
Fireflies
Good For You: The Best of Annika Fehling
Happy On Red
Rust & Gold

Visa fler pop/rock-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.