The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Eric´s Bluesband
From Town to Town
(Rootsy.nu)

Pris: 100 SEK

Eric's Bluesbands nya platta ”From Town To Town” har ett gammalt klassiskt sound. En skiva som man ej bör missa om man gillar tung bluesrock!

”From Town To Town” är Eric's Bluesbands tredje fullängdskiva. Nu låter de större än någonsin, med en blåssektion och stora kör-arrangemang uppblandat med deras egna karaktäristiska tunga bluesrock.

Gästmusiker på »From Town to Town« är Mats Ronander som spelar själfullt klagande munspel på den lugnare ”Girl, Please Don’t Cry”, Stevie Klasson gungande gitarrer på rockiga ”Taxi Take Me Down The Road” och Per ”Ruskträsk” Johansson distade saxsolo i slutet av det mer rock-funkiga titelspåret ”From Town To Town”. De bidrar alla till att vidga horisonten på produktionen.

Eric’s Bluesband har beskrivits som ett av Sveriges mest lovande bluesband. De har under sina år som turnerande blues/rock-band förmodligen spelat på varenda bluesförening som finns i landet samt en uppsjö av andra välkända spelställen i Sverige, Finland och Danmark.

Sedan bandet tillkom 1999 har de samarbetat med en rad kända musikprofiler som Claes Yngström, Henry Gibson, Allen Finney, Alan Haynes och Brian Kramer bara för att nämna ett fåtal. Deras senaste platta tillsammans med Allen Finney fick ett mycket varm mottagande och en rad fina recensioner.

1. Taxi Take Me Down The RoadLyssna
2. From Town to TownLyssna
3. I'm A ManLyssna
4. Girl, Please Don't CryLyssna
5. He Will Always Be HereLyssna
6. Tears RunningLyssna
7. Three O'Clock In The MorningLyssna
8. Another Sad GoodbyeLyssna
9. Glass of WaterLyssna
10. I've Done It AgainLyssna

Lyssna på Spotify

Visa fler Blues-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.