Fowler, Kevin
Beer, Bait & Ammo
(Sustain Records)

Pris: 149 SEK

Texas honky tonk country. Album från 2000.

1. Speak Of The DevilLyssna
2. ButterbeanLyssna
3. Penny For Your ThoughtsLyssna
4. Hellbent For A HeartacheLyssna
5. I Found Out The Hard WayLyssna
6. If These Old Walls Could Talk
7. Beer, Bait And Ammo
8. Read Between The Lines
9. You Could Have Had It All
10. J.O.B
11. Drinkin' Days
12. 100% Texan

Andra album av Fowler, Kevin:
High On The Hog

Visa fler Americana/country-album.

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.