The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Cooper, Dana & Annika Fehling
Visby, Texas
(Rootsy.nu)

Pris: 20 SEK

Dana Cooper från Nashville och Annika Fehling från Visby har de senaste åren turnerat flitigt tillsammans, såväl i Europa som i USA, framförallt i Texas. De träffades första gången på ett låtskrivarseminarium för några år sedan dess har de skrivit låtar och spelat tillsammans så ofta tillfället funnits. Och efter varje spelning har frågan kommit från publiken: Har ni inte gjort någon gemensam CD?

Så man kan säga att det var på publikens begäran som Dana & Annika bokade en heldag i Sandkvie Studio i Visby för att spela in. Utrustade med tio starka låtar, två röster och två gitarrer gick de båda in i studion. Tolv timmar senare stod det klart att man lyckats fånga magin från livespelningarna. Och planerna på en hemkörd souvenir-CD ändrades raskt till en officiell utgivning. Tack och lov!

På »Visby, Texas« finns en alldeles speciell nerv och närvaro. Annika och Dana kommer liksom ut ur högtalarna och in i vardagsrummet. Dessutom finns här en samling riktigt övertygande låtar. Lyssna till exempel på utsökta »When The Rain Comes Down«, den akustiska versionen av »Good For You« (finns även på »Good For You: The Best Of Annika Fehling« i en betydlig råare version) eller nya »Live It Up«.

1. Live It UpLyssna
2. Bird On The WingLyssna
3. When The Rain Comes DownLyssna
4. Good For YouLyssna
5. SeamlessLyssna
6. GeronimoLyssna
7. House On The HillLyssna
8. Heart Of The GardenLyssna
9. Empty GlassLyssna
10. No WaterwellLyssna

Lyssna på Spotify

Andra album av Cooper, Dana & Annika Fehling:


Visa fler Americana/country-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.