Cockburn, Bruce
Inner City Front (Deluxe)
(True North)

Pris: 149 SEK

Remastrad nyutgåva med bonusspår.

1. You Pay Your Money And You Take Your Chances
2. The Strong One
3. All’s Quiet On The Inner City Front
4. Radio Shoes
5. Wanna Go Walking
6. And We Dance
7. Justice
8. Broken Wheel
9. Loner
10. Coldest Night Of The Year (Bonus)
11. Light Goes On Forever (Bonus)

Andra album av Cockburn, Bruce:
Big Circumstance (Deluxe)
Circles In The Stream (Deluxe)
Dancing In The Dragon's Jaws (Deluxe)
Further Adventures Of Bruce Cockburn (Deluxe)
High Winds White Sky (Deluxe)
Humans (deluxe)
In The Falling Dark (Deluxe)
Slice O Life: Live Solo
Stealing Fire (Deluxe)
Sunwheel Dance (Deluxe)
The Trouble With Normal (Deluxe)

Visa fler pop/rock-album.

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.