Cockburn, Bruce
Further Adventures Of Bruce Cockburn (Deluxe)
(True North)

Pris: 149 SEK

Remastrad nyutgåva med bonusspår.

1. Rainfall
2. A Montreal Song
3. Outside a Broken Phone Booth With Money in
4. Prenons la Mer
5. Red Ships Take off in the Distance
6. Laughter
7. Bright Sky
8. Feast Of Fools
9. Can I Go With You
10. Nanzen Fi,
11. Mountain Call (bonus)

Andra album av Cockburn, Bruce:
Big Circumstance (Deluxe)
Circles In The Stream (Deluxe)
Dancing In The Dragon's Jaws (Deluxe)
High Winds White Sky (Deluxe)
Humans (deluxe)
In The Falling Dark (Deluxe)
Inner City Front (Deluxe)
Slice O Life: Live Solo
Stealing Fire (Deluxe)
Sunwheel Dance (Deluxe)
The Trouble With Normal (Deluxe)

Visa fler pop/rock-album.

Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.