The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Rodriguez, Carrie
Seven Angels On A Bicycle
(Train Wreck)

Pris: 149 SEK

Efter tre duettalbum med Chip Taylor så är det så dags för Carrie Rodriguez första soloplatta. Och vilken platta det har blivit!

Det är inga stora gester eller åthävor. Ibland är det som om musiken tassar fram, inte räddhågset och nervöst men försiktigt, finkänsligt. Ibland skrider den fram med stor värdighet, men ändå inte utan intensitet. Det fantastiska bandet med bland andra Bill Frisell och Victor Krauss spelar med enorm pondus och känsla. Och skapar precis den omgivningen som gör att Carrie lyfter sig till nya höjder som sångerska.

Carrie Rodriguez, som för inte alltför många år sedan vägrade sjunga offentligt, träder här fram som en av riktigt stora sångerskorna inom amaricana/country-avdelningen.

»Seven Angels On A Bicycle« är producerad av Carrie Rodriguez och Chip Taylor. En av låtarna är traditionell, fyra »co-writes« signerade Rodriguez/Taylor och resten är skrivna av Chip Taylor.

1. Seven Angels On A BicycleLyssna
2. Never Gonna Be Your BrideLyssna
3. Dirty LeatherLyssna
4. He Ain't JesusLyssna
5. Waterbound (pd)Lyssna
6. 50's French Movie
7. I Don't Wanna Play House Anymore
8. Before You Say Another Word
9. Big Kiss
10. Got Your Name On It
11. He's Already Gone
12. Seven Angels (revisited)
13. St. Peter's

Andra album av Rodriguez, Carrie:

Visa fler Americana/country-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.