The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Fehling, Annika
Good For You: The Best of Annika Fehling
(Rootsy.nu)

Pris: 100 SEK

»Good For You: The Best Of Annika Fehling« är en efterlängtad platta för alla som upptäckt Annika Fehling på senare tid. Och som då konstaterat att det bara är senaste plattan »Happy On The Red« som går att få tag på.

Annika Fehling är en extremt hårt arbetande artist. Hon turnerar flitigt, driver en singer/songwriter-klubb hemma i Visby, anordnar och deltar i songwriter-retreats. Och är småbarnsmamma. Dessutom jobbar hon hårdare än de flesta med att utveckla sig själv som låtskrivare och artist.

Redan på debutsingeln »Oktoberbarn« (1993) stod det klart att Annika hade talang utöver det vanliga och singeln hamnade till och med på Svensktoppen. En så framgångsrik debut hade de flesta tagit som ett tecken på att man hittat rätt redan från början. Men Annika valde i stället att utmana sig själv och söka nya vägar, musikaliskt och textmässigt.

Under åren som gått har hon gjort jazz, pop, eurovisionsschlager (»När en stjärna faller«, 1998), instrumentalmusik och tonsättningar av Sonja Åkesson. Hon har samarbetat med en lång rad svenska och internationella artister och låtskrivare. Och för varje steg, oavsett riktning, har Annika vuxit ytterligare, för att med senaste plattan etablera sig som en av landets mest personliga och intressanta artister.

På »Good For You« får vi följa med på Annikas resa. Från 1993 till idag. Från »Oktoberbarn« till »Good For You«, en av plattan två helt nyinspelade och tidigare outgivna låtar.

1. Good For YouLyssna
2. Already HomeLyssna
3. Hey YouLyssna
4. BerlinLyssna
5. Älskar du?Lyssna
6. To LifeLyssna
7. MegaphoneLyssna
8. För min skullLyssna
9. HereLyssna
10. BalalanserarLyssna
11. Om du voreLyssna
12. Angels in DisguiseLyssna
13. När en stjärna fallerLyssna
14. Djupa vattenLyssna
15. SeamlessLyssna

Lyssna på Spotify

Andra album av Fehling, Annika:
Fireflies
Good For You: The Best of Annika Fehling (international edition)
Happy On Red
Rust & Gold

Visa fler Americana/country-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.