The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
West, Christa
Nothing Is Not Enough
(Time Clock)

Pris: 69 SEK

»Nothing Is Not Enough« är ett högst intagande debutalbum. Seattletjejen har en av de där rösterna man gärna förälskar sig i: med lite jazz och en skvätt Norah Jones i mixen. Hon skriver dessutom bra låtar.
- Lennart Persson, Sonic

»En hel del god musik har kommit från Seattle och trakterna runt staden under det senaste dryga decenniet, och det handlar inte enbart om grungerock. Ett av de senaste namnen som sprungit ur denna miljö är sångerskan och låtskriverskan Christa West vars debutalbum Nothing Is Not Enough [Time Clock] mottagits mycket väl i hemlandet. Nu är det dags också för Europa att njuta av denna begåvade sångerska och hennes tajta band som med en akustiskt klingande ljudbild backar upp henne. Med stark doft av jazz levererar hon personlig och intressant pop med innehåll, lite som Norah Jones men med lite vassare kanter både i text och musik.«
- Tomas Fridholm, MI

Christa West växte upp i en småstad nära Seattle. Ganska snabbt efter att skolan avslutats bestämde hon sig för att satsa på livet som låtskrivare och sångerska. Först i Seattle, därefter New York City och Los Angeles innan hon nyligen flyttade tillbaka till Seattle. Det var i LA som hon började arbeta med det bandet som backar henne på debutplattan ”Nothing Is Not Enough” (Gitarr: Shea Welsh-Mya/Britney Spears/Daryl Swann, Akustisk bas: Larry Steen-Flora Purim/Sandro Albert/Larry Steen World Jazz Ensemble, Trummor: Dave Karasony-The Rippingtons/Pat Benatar/Art Garfunkel).

”Nothing Is Not Enough” producerades av Brad Cobb (Rufus Wainwright/Jane’s Addiction/Steve Reynolds) .

Christas sound kan väl bäst beskrivas som jazz/pop med bugningar åt såväl Norah Jones och Indigo Girls. Men rösten och låtarna är Christa West och ingen annan.

1. Just DriveLyssna
2. Nothing Is Not EnoughLyssna
3. Make It LastLyssna
4. Far From HomeLyssna
5. Slowly FallingLyssna
6. Like A DrumLyssna
7. Take A MomentLyssna
8. ReasonsLyssna
9. What IfLyssna
10. HeavenLyssna

Andra album av West, Christa:


Visa fler pop/rock-album.


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.