The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Lyssarides, Christer
Christer Lyssarides
(Rootsy Music)

Pris: 0 SEK

Christer Lyssarides är gitarristen med en alldeles egen ton som spelat med Eric Bibb, Yonder, OK Star Orchestra och många fler. Nu är det äntligen dags att kliva längst fram som huvudperson, med egna låtar.

Musiken på debutalbumet »Christer Lyssarides« är i mångt och mycket som gitarristen Christer Lyssarides. Eller till och med som människan Christer Lyssarides. Varm, vänligt, sökande. Aldrig framfusig och påträngande. Om du vill höra vad han har att säga måste du lyssna och lyssna noga.

Här presenterar Christer åtta låtar, som alla speglar hans karaktär. Eftertänksamma, rent av filosofiska, med en stillsam humor i botten. Texterna matchar musiken perfekt och blir en övertygande helhet. Även om det är lågmält är det aldrig på bekostnad av svänget eller groovet eller vad man nu vill kalla det.

I en mindre begåvad musikers händer skulle det här reduceras till harmlös avkopplingsmusik. Men Christer Lyssarides är en så egensinnig och briljant gitarrist att man omöjligt kan låta bli att lyssna. Och lyssna igen!

1. Seed in the Dirt
2. The Pines
3. Behold
4. Lucky Like That
5. Older Than The Hills
6. There Is A Train
7. Lethe
8. Ledra Street

Andra album av Lyssarides, Christer:

 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.