The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Ghost Of Paul Revere, The
Love At Your Convenience
(Rocksnob)

Pris: 0 SEK

»Love At Your Convenience« är den första singeln hämtad från The Ghost of Paul Reveres kommande album »Good At Losing Everything«.

»Good At Losing Everything« är The Ghost of Paul Reveres tredje album. Plattan släpptes hemma i USA i slutet på augusti och och den 27 november släpps den äntligen i Europa via det stolta skivbolaget Rocksnob.

The Ghost of Paul Revere har ofta placeras i folk/bluegrass-fållan eftersom sättning med gitarr, bas och banjo för tankarna dit. Men någon traditionell musik handlar det inte om. Trion från Portland, Maine formades av Radiohead, Beatles, Led Zeppelin och Pink Floyd och deras låtar är mer indiepop än folk. Men med närheten, intensiteten och energin från den bästa folkmusiken. Ghost of Paul Revere har mycket gemensamt med band som Mipso, Caamp, Susto, Wilderado och Trampled By Turtles. Både i sättet att skapa musik och i förmågan att nå en publik som normalt sett gör allt för att undvika banjo.

1. Love At Your Convenience

Andra album av Ghost Of Paul Revere, The:


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.