The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
AFT
In The Universe
(Rootsy Music)

Pris: 89 SEK

Under många år har Annika Fehling utvecklat och förädlat sig som sångare och låtskrivare eller singer/songwriter som det så ofta heter (låter coolare, eller hur?). Hon har spelat in plattor i eget namn och med kollegerna i Glimra, arrangerat och deltagit i åtskilliga songwriter retreats och framför allt har hon turnerat. Och turnerat. Och turnerat. Hon har utvecklat soloformatet till något som nära nog är fulländning.

Men efterhand har det hos Annika vuxit fram en längtan att expandera formatet. Att låta sångerna växa friare musikaliskt och att få utforska möjligheterna tillsammans med andra musiker. Inte studiomusiker utan i ett riktigt band som tillsammans skapar musik.

AFT (Annika Fehling Trio) är just det bandet och »In The Universe« är den efterlängtade debutplattan. Om man nu kan använda ordet debut när Annika själv gjort tolv album och när gitarristen heter Christer Jonasson som medverkat på en lång rad plattor med Fria Pro, FJK och en rad andra artister. Och slagverkaren Robert Wahlström är en erfaren musiker och kompositör med lååångt CV.

»In The Universe« är ett album som sprudlar av lust och nyfikenhet. Utifrån Annikas låtar har trion lossat förtöjningarna och gett sig ut på en musikalisk och emotionell resa. En resa och ett sökande som inte nödvändigtvis har ett mål utan där vägen är mödan värd.

Följ med AFT ut i universum!

1. Greenland/Kalallit Nunaat
2. Mother Earth Song
3. Seamless
4. Dark City Alone
5. Spirits Awake
6. Stars
7. White Witch
8. West of Sky
9. Mouthful of Wishes

Lyssna på Spotify

Andra album av AFT:


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.