The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Down Harrison
Sideburns & Pilots
(Rootsy Music)

Pris: 0 SEK

Andra singeln från Down Harrisons kommande album, som släpps 14 oktober.

»Ja, jag stod en dag i en bar och även om jag långt i från har koll på all musik, så har jag koll på musik som ligger i linje med min smak, jag brukar snabbt fä veta eller själv snappa upp om det släppts nåt nytt inom ramarna för min smak.

Men här stod jag nu och hade ingen aning om vad det var jag hörde. Jag visste bara att det var jävligt bra. Ryan Adams, Neil Young, Tom Petty, Beatles… De kvarteren.

– Kanonlåtar, men vem är artisten, sa jag till bartendern.

– Det är jag, sa bartendern, Jesper Willaume.

Sådant händer inte varje dag. Då var det inspelningar som av olika anledningar – skivbolaget konkade, etc – aldrig blev utgivna på skiva. Men nu är Jesper på skiva, debutalbumet kom härom året. Hur bra som helst.

Nästa album väntar runt hörnet. Det är ännu mycket bättre. Lita på mig. Jag har hört det.

Bandet heter DOWN HARRISON.

Jesper är sångare och låtskrivare. Pelle Alsing, Roxettes trummis i alla år, håller rytmen. Tommy Cassemar, som lirat med fler än vad det finns utrymme att räkna upp, bland annat Roffe Wikström på senare år, sköter basen. Micke Wedberg hanterar gitarr och keyboards. Ola ”The Guitar God” Gustafsson står för de sexsträngade soloinsatserna.«

- Tore S. Börjesson

1. Sideburns & Pilots

Andra album av Down Harrison:


 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.