The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Black Sorrows, The
Faithful Satellite
(Rootsy Music)

Pris: 89 SEK

Efter inte mindre än 48 album, varav 20 med Black Sorrows, är sångaren och låtskrivaren Joe Camilleri lika passionerad och entusiastisk som någonsin. Nya plattan »Faithful Satellite« är en nästan överväldigande kärleksförklaring till musik - gospel, zydeco, reggae, Texas swing, old-school R&B, soul, dub...Black Sorrows är som dina drömmars jukebox, som pumpar ut den bästa musiken i en aldrig sinande ström. Låtar som känns som gamla favoriter, men som du inte riktigt kan placera. Vilket helt enkelt beror på att samtliga låtar är helt nyskrivna för »Faithful Satellite«.

Camilleri och textmästaren och trogne samarbetspartnern Nick Smith skriver låtar i princip varje dag och när det var dags att spela in den nya plattan valde de ut ett trettiotal som presenterades för bandet. Efter en kreativ och glädjefylld period i studion var 20 av dem inspelade och tolv fick plats på »Faithful Satellite«.

Joe Camilleri har nu varit i musikens tjänst i över 50 år. Först som frontman i 70-talsbandet Jo Jo Zep & The Falcons och därefter i Black Sorrows, som haft stora framgångar i Europa och hemma i Australien. Åtskilliga platinaplattor hänger på väggarna därhemma och sammanlagt har bandet sålt över två miljoner skivor. Black Sorrows gör fortfarande cirka 150 spelningar om året och energin verkar aldrig sina.

1. Cold Grey Moon
2. Raise Your Hands
3. You Were Never Mine
4. Fix My Bail
5. It Ain' Ever Gonna Happen
6. Winter Rose
7. I Love You Anyhow
8. Into Twilight
9. Carolina
10. Love Is On Its Way
11. Land Of The Dead
12. Beat Nightmare

Andra album av Black Sorrows, The:

 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.