The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Landstrom
What We Saw
(Kullsta Records)

Pris: 99 SEK

De sex låtarna på »What We Saw« är synnerligen välkomna livstecken från glesbygden i Jämtland, närmare bestämt Kullsta utanför Hammarstrand. Det är där vi hittar Landstrom, det vill säga äkta makarna Carina Landin och Göran Lindström.

»What We Saw« är deras tredje utgivning och är en naturlig fortsättning på »Land of Nowhere« (2013) och »In The Bright Daylight« (2011). De fortsätter att utforska det musikaliska landskap som utgör det perfekta soundtracket till den norrländska avfolkningsbygden. Storslaget och vackert men också ödsligt och lite hotande.

Landstrim själva är inte sena att ge credit till sina inspirationskällor och nämner gärna namn PJ Harvey, Pelle Ossler, Sixteen Horsepower med flera. Men sanningen är att Landstrom är långt förbi det stadiet där de behöver referera till andra. De har hittat en alldeles eget uttryck som är Landstroms och ingen annans.

1. A Single Word
2. The Whole Sky
3. At War
4. Captured
5. Don't Leave
6. Back Home Again

Andra album av Landstrom: 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.