The shop is disabled. Please visit https://rootsymusic.bandcamp.com/ instead.

Album
Fehling, Annika
Rust & Gold
(Rootsy.nu)

Pris: 49 SEK

Annika Fehlings nya platta ”Rust & Gold” är både en tillbakablick och ett avstamp. En skiva som tittar bakåt och pekar framåt på en och samma gång.

Bland det nya materialet hittar vi bland annat »Kristallen den fina« i en magisk version med gitarristen Peder af Ugglas. Här finns även en duett med tyske americanahjälten Markus Rill (»I Know Better«) och vackra, stämningsfulla ”Blue”.

”Better Learn How To Fly” och ”Making It Back” är två riktiga pärlor som spelades in och producerades i Nashville av Will Kimbrough för 2010 års ”Fireflies”. Låtar som då ratades för att de inte passade helheten men som är alltför bra att samla damm i arkivet.

Två låtar som kom med på ”Fireflies” och som är värda att påminnas om är ”With Me” och ”Lonely Love” (med Peter LeMarc).

Det senaste året har Annika Fehlings fokus legat på samarbetet med Bittis Jakobsson och Annelie Roswall i Glimra, men hon har hela tiden hållit igång solokarriären parallellt. Få artister jobbar hårdare än Annika och på senare tid har hon turnerat flitigt i Tyskland, Storbritannien och Irland. I november väntar en turné i Tyskland och Holland tillsammans med kollegan Markus Rill.

Annika Fehling är en artist som aldrig står stilla. Hon är i en konstant konstnärlig utveckling. Låtskrivandet och artisteriet förfinas ständigt. Samtidigt har hon erfarenheter från en lång karriär att luta sig mot.

”Rust & Gold är en skiva som tittar bakåt och pekar framåt på en och samma gång. Den är en välkommen påminnelse om guldkorn som vi kanske glömt men också ett löfte om en ljus framtid.

1. Kristallen den finaPeder af Ugglas
2. Better Learn How to Fly
3. With Me
4. Lonely LovePeter LeMarc
5. I Know BetterMarkus Rill
6. Making It Back
7. Blue

Andra album av Fehling, Annika:
 
Designad för IE6+. Ytligt testad med Opera 7, Netscape 7.2 och Mozilla FireFox. Webdesign Jens Olsson. ©2004 Rootsy.nu. Powered by Notepad, Apache, MySQL & PHP
Denna sida är designad till tonerna av White Stripes och Rodney Crowell.